Porc vietnamez sacrificat

Porc vietnamez ajuns la maturitate sacrificat (65 kg)

Parjolirea porcului vietnamez cu paie ecologice de grau este importanta pentru sanatatea noastra !

Va sfatuim sa recurgeti la metode traditionale, renuntand la parjolitoarele pe gaz sau alte modalitati „eficiente” dar nu tot la fel de sanatoase .

Inlocuiti carnea traditionala de porc cu cea de porc vietnamez pentru a evita depunerile de colesterol in organism !

Sanatatea conteaza !

About porcivietnamezi

Informatii despre cresterea si comercializarea porcilor vietnamezi Vezi toate articolele lui porcivietnamezi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: