Porc vietnamez sacrificat

Porc vietnamez ajuns la maturitate sacrificat (65 kg)

Parjolirea porcului vietnamez cu paie ecologice de grau este importanta pentru sanatatea noastra !

Va sfatuim sa recurgeti la metode traditionale, renuntand la parjolitoarele pe gaz sau alte modalitati „eficiente” dar nu tot la fel de sanatoase .

Inlocuiti carnea traditionala de porc cu cea de porc vietnamez pentru a evita depunerile de colesterol in organism !

Sanatatea conteaza !

Anunțuri

About porcivietnamezi

Informatii despre cresterea si comercializarea porcilor vietnamezi Vezi toate articolele lui porcivietnamezi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: